yumi's pixtures~cafe'
~xoxoxoxo...I am a pixtures' lover!!!~
By: yamashita yumi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Sunday, 10-Jun-2007 17:28 Email | Share | | Bookmark
::gurls day out...with...all the sengal gurl!!::



**gurls day out.....last weekend lepak bersama-sama sengal ordique, sengal fer dan sengal wida....dari cyberpark cyberjaya sampai la ke putrajaya....sampai la ke kedai makan wida kat kg baru.....really enjoy bile hang out ngn minah2 sengal nih......hehhe....terasa diri pun sengal jugak...hhahahaha....


Saturday, 9-Jun-2007 17:14 Email | Share | | Bookmark
::Berita utk hari ini!!::



**surely ini bukan utk dijual...hahahha


Friday, 1-Jun-2007 19:29 Email | Share | | Bookmark
::Coti skolah adalah hari utk mereka!!::


*ni masa celebrate burfday my beloved keshah.....he turn to six this year....


* naik EOM nie lagi...atas permintaan anak2 buah....layan kan je lah.....

cuti sekolah lebih sinonim dgn kids...mereka sukakan school days...tapi mereka lebih sukakan school holidays.....ahask....
ni few piccas my niece n nephew enjoy thier holiday......layannnnnnnnnnn......

*sorry lah dah lama tak update fp nie......kat office da kene block fo nih....nak view fp kengkawan pun da tak boleh....tu cam senyap n slow jer nie.....menci lah...sakit ati jer tau....kat rumah lak jarang online...tu mmg tak leh nak update....hish....susah betul.... =[

=currently listen to : Diddy - hilang


Tuesday, 15-May-2007 07:23 Email | Share | | Bookmark
::Aku Mencari tanpa tahu apa yang hilang!!::



Quote:
aku merasa ada yang hilang
tanpa tau apa yang sudah ku temukan
aku merasa menemukan
tanpa tau apa yang aku cari
dan aku seperti masih mencari
tanpa tau apa yang sudah hilang


Wednesday, 9-May-2007 07:23 Email | Share | | Bookmark
::Mama+Season Hotel+Happy Mother's Day::








[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net